Nyelvek

Üzletágak

A Gloster üzleti divíziói az IT szektor széles skáláját fedik le: ideértve a hálózati infrastruktúrát, a hálózatbiztonságot, a csúcstechnológiás monitorozó és együttműködési megoldásokat, valamint a felhőalapú szolgáltatásokat és a nemzetközi, nagyvállalati ügyfelek számára készült egyedi szoftvereket.

Szakembereink széles iparági tudásának és magas szintű szakértelmének köszönhetően kiemelkedő szolgáltatási minőséget, pontos teljesítést, innovatív vállalati megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Nemzetközi szoftverfejlesztési üzletágunkban hazai szakemberek által nyújtott, nagy hozzáadott értékű, megújuló IT szolgáltatásokat nyújtunk a nemzetközi piac számára.

Értéknövelt hálózati szolgáltatások a vállalati LAN, wifi hálózati eszközök, tűzfalak területén, biztonságos működést támogató megoldások, valamint Strukturált és optikai kábelezési szolgáltatások, vagyonvédelmi rendszerek telepítése a kiemelkedő szolgáltatások a Rendszerintegrációs üzletág profiljában.

Felhő üzletágunk személyre szabott, előfizetői felhő szolgáltatásokat biztosít ügyfeleink számára. Az infrastruktúra és adatbázis migrációtól kezdve a webszolgáltatásokon és konténerizáción át egészen a Desktop infrastruktúráig minden területen átfogó megoldásokat nyújtunk.

Technológiák

Az AI, a felhő technológia, a fejlett szoftverkeretrendszerek és más forradalmi technológiák felhasználása is a mindennapi gyakorlatunk része, hogy a legmegfelelőbb, személyre szabott megoldásokat nyújtsunk.

Technológiák
Technológiák

Lépjen kapcsolatba velünk!

Mivel tud a Gloster hozzájárulni üzleti sikereihez?
Lépjen kapcsolatba velünk a info@gloster.hu e-mail címen, vagy egyszerűen kattintson a lenti linkre!

Kapcsolatfelvétel
@
@